h1

Blev inspirerad…

september 29, 2013

Såg inlägg hos en av mina favoriter om trötthet vid byte av jobb och insåg då att jag haft inte riktigt berättat om vad som hänt i mitt liv senaste tiden..

Har bytt jobb igen,  nu denna gång till en helt annan del av mitt område. Inga gamla kollegor, inga tidigare kontakter som känner varandra,  och i veckan som var blev det klart.. Här får jag stanna 🙂 har dessutom börjat jobba heltid för första gången på ett år och det kan jag lova,  tröttheten som infunnit sig på kvällarna är rent jävulsk och skön på samma gång.

Idag har även familjen utökats med ny individ.. En stilig kille som behövde nytt hem och då min lilla katt-tös går och jamar så tänkte jag att det ska nog gå. Än så länge ligger killen lågt och låter henne bara ana hans närvaro.. Tror det är helt rätt taktik då hon var livrädd vid besök av liten tuff katt-fröken i somras… Den träffen gick inte så bra..  Men den här killen är så mjuk och vacker,  tror dessa värmesökande älsklingar kommer trivas när de hittat varandra. Dessutom känns det bra att ha gjort en insats, killens matte har gått bort efter en tids sjukdom och sonen hörde sig för bland mammans kontakter för att hitta bra hem till hennes katter (för det var ett helt litet gäng) så vägen till att bli en tossig kattkvinna har nu inletts på allvar 😉

Tjingeling

2 kommentarer

 1. Lycka till med jobbet.
  Och hoppas att det ska funka bra med nya kissen!
  Allt gott önskar jag dig.
  Tack för fina kommentare hos mig!
  Varma kramar från Ullis!


  • Saknar din blogg .. KramKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: