h1

Tankar om känslor..

september 24, 2013

Som vanligt får jag för mig att skriva precis när jag ska sova och dessutom tagit sömnpiller så risken att det står konstigheter ökar markant.

Idag har varit en väldigt märklig dag rent känslomässigt, lite bakgrundsinformation som kan vara bra att ha är att jag efter 20 år med p-piller mer eller mindre non stop så är de nu ute ur mitt system sedan ett par veckor. Jag har även halverat min antidepressiva medicin med hälften… Plus mitt nya jobb och att det just nu är lite mer harmoniskt även på hemmaplan… 

Och ändå är det som att det kryper i mig,  frustrerad, irriterad.. Och märkligt nog nåt annat på samma gång… Låter kåthet,  lusta men inte främst på sex utan min kropp skriker efter dominans. Har en sådan abstinens att jag ligger på gränsen nästan till gråt..

Okej men det är väl bara att göra något åt då? Har ju flera omkring mig bland de allra närmaste som är riktigt bra på detta men ändå blir det liksom fel. En dödande del av det är ständigt dåligt samvete, att inte räcka till,  att jag borde prioriterat annorlunda för att göra någon nöjd.

Men att behöva tänka så är en del av det hela som jag vill släppa taget om..

Just nu skulle jag nog egentligen behöva ganska hård utlevnad. Släppa kontrollen. Men en sådan utlevnad är det få personer som skulle klara att ge mig på rätt sätt..

Så jag har undergivenhetsabstinens big time. Värre än någonsin tidigare. Så mycket att sex kommer långt senare bland prioriteringarna…

Natti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: