h1

Det fortsätter gå framåt..

augusti 5, 2013

Semestern är i princip över nu men kommer trots det vara en del ledig under veckan. Ska förhoppningsvis träffa min nya chef och få lite detaljer kring allt du nya… Glad så jag ler öra till öra.

Det lutar verkligen åt att det kommer bli toppenbra och bara att få chansen att kanske få slå min pessimistiska handläggare på fingrarna lite och bevisa att hon har fel skulle kännas så jäkla skönt kan jag lova.. Har hamnat i ett riktigt moment 22 när det gäller Fk, så ekonomin är det ganska skit med men det kommer ordna sig.

Sedan en sån där helt annan sak… Hur kommer det sig att vissa vänner inte känner när de varit bara lite för mycket? Eller typ så mycket för mycket att man nästan kräks… Kan bara umgås med de allra närmaste i mer än en helg men nu har en väninna slagit sig ner i mitt liv mer än en vecka… Och vi har inte speciellt mycket gemensamt redan från början… Trodde kanske hon skulle sköta sig själv lite med Pride och allt annat som varit i storstaden men icke då,  dygnet runt i 8 dagar….

Jaja nu är det snart över.. Skönt att få komma tillbaka till sitt eget liv och allt det spännande som kommer ske där. Ska även ta ett krafttag med kroppen igen. Tog idag några skojkort… Men det riktigt jobbiga var att det värsta kortet var inte ett planerat utan ett där jag var omedveten om hur jag såg ut… OMG! När jag kommit ner många kilon ska jag lägga upp den bilden så ni får se före och efter men det är helt klart den hemskaste och antagligen den mest sanna före-bild som jag någonsin haft.. Men iallafall en brun om än fet kropp.

Nya livet börjar nu..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: