h1

Fredagsglad..

juli 26, 2013

Har milt uttryckt haft en del jobbiga saker senaste tiden.. Sjukskriven, osäkert om jag har något jobb att gå till, fick gå från gammal arbetsplats där jag verkligen gillar arbetsuppgifter och kollegor men där chefen fått ett horn i sidan på mig sedan i höstas och varit på mig med nästintill mobbing.. Har inte bestämt än hur det rättsliga efterspelet på det kommer sluta. Kränkande särbehandling är att utrycka sig milt…

Men nu till dagen.. Då jag har en ganska stor arbetsgivare så tog jag idag modet till mig och ringde upp min personal-tjej, vi hade ett väldigt givande samtal och troligen kommer jag inte bara få ett trevligare arbete utan dessutom på en plats där man uppskattar min kompetens. Hon var så otroligt skönt positiv och jag själv som peppat mig till tusen för att vända allt det dåliga som varit till något positivt känner nu ett nytt hopp om att framtiden verkligen kan bli bra denna höst. Har haft ångest länge över detta och ett antal riktiga panikångestattacker pga min fd chefs agerande och psykopatiska stil samt fullständig oförståelse för min sjukdom… Som dessutom jobbet var boven till.

Men nu kan jag njuta lite mer av ledigheten, sol, värme och bad. Är bortrest från storstad och brus,  hör mest fågelsång och insekter i gräset.

Glad sommar därute!

Annonser

5 kommentarer

 1. Det du beskriver kunde ha varit mitt senaste år.. eller två år..

  Och jag hoppas verkligen och håller tummarna för att det blir bättre för dig på ny arbetsplats.

  Mobbning är inte acceptabelt.

  kram på dig.. ❤ Q.


  • Ja det känns skönt i kroppen och nu äntligen känns det som att jag kan koppla av på riktigt och faktiskt få lite semester.

   Det känns som två processer, en där vägen är ett nytt arbete, komma tillbaka till en bra hälsa och en annan där jag ska ta fajten med det gamla och stå upp för vad som är rätt.

   Kram och tack


 2. Glad att du har en bra perid, sug åt dig av känslan. 🙂


  • Tack så mycket fina, jo det gör jag, njuter av nuet och sommaren. 🙂


 3. Fördjävligt att behöva utsättas för sånt!

  /SkvittKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: