h1

Tjat…

juli 21, 2013

Känns som att jag mest skrivet om samma saker… Om och om igen.. Men det beror på att livet upprepar sig ganska mycket för mig.

Tar mig ur en svacka, ner i nästa.. Upp ur en grop,  ett nytt hål dyker upp..

Halva semestern har gått,  men hur lätt är det att känna att man är ledig när man inte vet vad som kommer efter? Ska jag orka dra in jurist i detta? Vet att det jag råkat ut för är jäkligt fel men är också fortfarande inte stark än… Bättre än för ett år sedan men inte återställd.

Är utmattad efter senaste veckorna, har fått handskas med livet på ett sätt som är otroligt mycket tuffare än om man är fler som delar bördan.. Det är självvalt, eller åtminstone den bästa lösningen som jag kunde se det men ändrar inte faktumet att kroppen protesterar. Migrän nästan dagligen,  sömnsvårigheter som kommit åter trots medicin och det känns som att jag går upp ytterligare i vikt,  vägrar ställa mig på vågen när det inte känns som att jag kan göra något för att förändra läget just nu.

Hoppas på en mer harmonisk tid de kommande veckorna,  tid för avkoppling, slippa lite av ansvaret och kanske hinna tänka lite på vad jag själv vill.

Att vara omgiven av tjat gör att min hjärna går i nödstoppsläge och då fungerar inte mina tankar vare sig rationellt eller logiskt.

Kurrmonstret kommer även hon att hjälpa mig varva ner.

Annonser

2 kommentarer

  1. Om man känner att man måste skriva något om och om igen så BEHÖVER man få ur sig det – om och om igen.. Så skriv på du bara. Kram*


  2. Skriv vännen. Det är vägen till läkedom och självkännedom. Och i ensamhet så har du någon som lyssnar, ser och hjälper dig att bära smärtan livet kan orsaka.

    Det låter floskligt. Men jag vet att ljuset finns på andra sidan den oändligt långa tunneln. Och under tiden så fånga de små njutningarna i stunden.

    Under mina år i dödskuggans dal – så kunde jag ändå finna lyckliga stunder. Korta, men så viktiga.

    Önskar dig en bättre dag idag..

    ❤ kram QueeniaKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: