h1

Måndag..

juli 15, 2013

Solen gassade utanför när jag vaknade.. Mmmmm bad,  tänkte jag,  väckte lilltösen,  mös en stund och fixade sedan frukost. Storan och lillan hade egna planer för dagen så jag tänkte låta solen få smeka min kropp utan textilier..

Väninna följde gärna med på turen till ett av storstadens bättre naturistbad men väl på plats gömde sig solen bakom massor med trista moln. :-\  vi fick ändra våra planer då jag efter endast några minuter nästan skallrade tänder som mitt i vintern.

Blev tur till vacker handelsträdgård,  drömma om gröna oaser och härligt mysiga samtal. Gick ingen nöd på oss bland väldoftande rosor,  vackra krukor och fantastiska miljöer. Blir som meditation och livskraft till själen.

Reste hem, lämnade av vännen som hade lite andra planer, fixade middag till Storan med vän samt mys i min egna oas för att se till mina nya inköp. Solen lyste då för en stund på mig igen men då det blåste halvt orkan fick jag avbryta stunden utomhus och sätta mig i soffan med kurrboll istället.

Känns som det blev en väldigt bra dag,  oron för framtiden gnager konstant i bakhuvudet men försöker ändå göra dagen så bra det bara går. Härligt att vara tillbaka här och läsa lite också 🙂

=^. .^=

Annonser

3 kommentarer

  1. läste jag rätt??? Är du naturist?

    Jag har upptäckt detta underbara tillstånd. 😀

    kram på dig ❤


    • Självklart är jag det vackra! 😉


  2. eller hur.. 😛Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: