h1

Vin…

juli 3, 2013

Ibland hamnar det sådär rätt…  Jag är ingen person som gillar att bli berusad,  hatar att tappa kontrollen när jag inte valt att lämna ifrån mig den…  Men ikväll kom frågan helt perfekt.

Var less och sur efter samtal med hönset.. Och fick nu chansen att istället umgås med några av de närmaste varmaste väninnor man kan tänka sig… Att bara få koppla av,  prata om jobb,  semester,  ungar,  sexualitet och allt annat mellan himmel och jord fick mig faktiskt att gå ner i varv,  lita på att framtiden kommer leda till något bra…

Jag kommer inte ge upp,  kanske blir det tom rättslig efterföljd på detta men jag är sporrad. Stark och glad.

Kvinnor kan verkligen stötta kvinnor när de vill…  Kärlek

In vino veritas…

Annonser

4 kommentarer

  1. Du har så rätt, när det gäller rätt kvinnor – då jäkla kommer artelleriet fram.


    • Visst är det så, dessa kvinnor är starka och har ordentligt med skinn på näsan. Att dessutom den ena av dem har ett minne som är lite Rainman över det gör att hon nu mindes precis alla turer kring hur det var när jag anställdes.


  2. ”Rättslig efterföljd” – det lät ju inte helt bra. Det som annars glädjer mig oerhört är den allmänna tonen i dina inlägg!


    • Den rättsliga efterföljden är det ev jag som kommer stå för inte bli utsatt av. Jag har varit med om kränkande särbehandling så det skriker om det, i princip ren mobbning och ett medverkande till att jag blivit försämrad och inte haft en rimlig chans att kunna komma tillbaka till mitt arbete.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: