h1

Det vänder så sakta…

juli 2, 2013

Idag mår jag lite bättre,  märks att antibiotikan var rätt för febern har hållit sig borta och trots den hysteriska gårdagen utan mat och vätska klarade jag av den utan att falla ihop.

Okej, jag var helt färdig o ch sov tio timmar i natt. Men att ändå känna att kroppen blir starkare är skönt.

Sitter på min grönskande balkong och njuter av frukost, fått tillbaka lite av aptiten igen. Jo det blev en ganska sen frukost då tiderna blivit konstiga senaste dagarna. Jag har svårt att somna på kvällen och då när jag äntligen lyckas så försöker jag sova så länge som kroppen behöver.

Ställde mig på vågen för första gången på månader.. Det var ingen rolig syn men hade stått relativt stilla iallafall. Har försökt gå ner ett ganska långt tag nu men då jag har grymt mycket stresshormoner i kroppen samt depression och annat är det nästan en omöjlighet. Vet att jag ska vänta tills det lugnat ner sig så kommer det gå som en dans men det är inte roligt att se sig i spegeln och ha de 12-15 kg för mycket som finns där.

Det blåser ganska friskt idag men solen tittar faktiskt fram mellan molnen en hel del så kanske jag kan sitta ute lite. Ska klura lite mer om framtiden och försöka få iväg en del viktiga papper med.

Annonser

2 kommentarer

  1. Alltid skönt att märka att antibiotika hjälper. Förstår det där med kilona, har en ”nära bekant” som har samma typ av fenomen, där det också under lång tid varit lite jobbigt här och där. Och då får man – som du säger också – skjuta bort sånt. Tills orken finns.


    • Ja jag får kämpa med det sedan eller lägga mig under kniven. Har faktiskt inget emot att ev ta till det efter åratal av kämpande och inget händer. Klart det är en ekonomisk fråga med. Men det kan ju också vara så att det ger sig automatiskt när stressen försvinner, om den någonsin gör det mentalt.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: