h1

Medicin

juni 30, 2013

Försöker få bukt med lunginflammationen,  petar i mig äcklig antibiotika tillsammans med övriga mediciner (jo det är ett helt gäng sedan höstens mentala mörker) försöker få i mig föda så att inte medicinen ska vända igen och dricker massor med vätska. Svettas som en tok av febern som nu börjar ge med sig men också som biverkan på den effektivaste av deppmedicinerna. Är lite konstant uttorkad men jämfört med att se hela livet i svart är det en lätt sak att hantera. Bara att duscha och tvätta,  tvättar massor med kläder och lakan…

Sängläge bytt mot soffläge idag. Dricker te med honung och billig rom. Gott och skönt för sönderhostad hals.

Är riktigt skönt just nu att vara tillbaka i skrivandet,  läser ikapp mig lite här och där. De flesta ”gamla” vännerna finns ju inte kvar i bloggbyn,  och det är tråkigt men förståeligt… Fungerar inte alls på samma sätt här som det gjorde då och väldigt mycket svårare att få en överblick.

Fortsätter titta på meningslösa tv-program och vila kroppen.

Annonser

3 kommentarer

 1. Visst är det tråkigt att inte ha den livfulla bloggen kvar? Jag saknar det, och jag saknar bloggvännerna som jag mött, både elektroniskt och de jag mött i verkligheten.

  Tacka vet jag den tokroliga stämningen på gamla AB-bloggen! (även om moderatorerna var mystiska..)

  Krya på dig, kattan!

  *kramar*


  • Tack vännen, jo saknar mycket både den stämning som fanns där, blandningen fiktion /verklighet och sedan vi som träffades..


   • Exakt! Spännande fantasier, oblygt flirtande och busiga kommentarer, och de tokroliga bloggträffarna, med ****kartor och allt! :-))Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: