h1

Det växlar fort..

november 19, 2012

Har i några dagar verkligen känt att det vänt ordentligt. Varit på väg upp ur det svarta, sett hur blicken klarnat och börjat andas hopp igen..

Så idag kom kraschen igen. Små saker fick bägaren att inte bara rinna över utan spricka totalt. Panikångesten som omslöt mitt hjärta och lungorna sammanpressade som i en mangel.

Verkligen tur att jag är där jag är, hade inte varit så bra att vara hemma själv nu ikväll… Hade nog kunnat bli väldigt destruktivt. Hade nog kunnat bli inte alls bra. Här fanns det istället framför allt en varm empatisk människa som hjälpte mig sortera mina tankar och se lite lösningar och inte bara svarta hål.

Nåja, imorgon är en ny dag, ska försöka sova bort mitt svarta.

Annonser

One comment

  1. Har missat att du skrivit en del… Vet inte vad jag ska säga. Jo, bra att du sett till att få hjälp! Det är alldeles uppenbart när man läser de här senaste inläggen att det här är alldeles för svårt att hantera på egen hand.

    Jag har väldigt lite erfarenhet av ångest och depressioner, och känner ju verkligen inte dig så jag vet något om hur just du fungerar. Men den känsla jag fått av dig är i alla fall att du är en fin människa, som är omtyckt och uppskattad av andra. Åh, vad jag hoppas att det kommer vända för dig snart!

    Kramar!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: