h1

Lite trött nu då..

november 14, 2012

Ytterligare en natt med flera timmars vakenhet… Dessutom ackompanjerat av riktigt svarta tankar och känsla av att vara extremt överflödig på den här planeten. Vet det är depressionen som gör detta och kombinerat med att inte kunna sova, längta efter sitt vanliga liv, ungar mm så blir det lite tungt…

För det är just särskilt med  tanke på ungar som överflödigheten kommer in. De har det så bra där de är i den ”nya” familjen. Förnuftet och känslan går inte på samma våglängd och min känslomässiga radio är helt trasig.

Får en väldig massa piller, supergullig personal som pysslar om en, varm mjölk med honung, stöttande samtal mm mm och ändå är jag mest ledsen eller har panikångest.

Trötthet sliter i mig konstant men kan ändå inte få ro att sova. Klarar att till viss del vila men tankarna kan då spinna iväg till det mörka och blir då ångest igen…

Trevligt litet ekorrhjul.. För er som lever på gränsen till detta, sätt snälla i nödbromsen nu! Det är verkligen inte värt kämpandet med att hinna allt och inget i månader för när du väl kommer hit, till mitt helvete, då kan man inte göra ett smack på oviss tid.

Ska försöka komma till ro

Natti från katten

Annonser

7 kommentarer

 1. Jag kan förstå lite hur du känner dig. Har en dotter som har panikångest och depression, delad vårdnad med två små barn. Hon har hittils klarat sig från att bli inlagd för sina problem, men jag är lite orolig. Känner hon sig ”bra” en dag då ska allt göras, sen på kvällen eller natten kommer bakslaget.

  Hoppas att du snart är ok igen.

  En trogen läsare


  • Tack för din kommentar. Bästa rådet jag kan ge är att bekräfta att du ser det jobbiga… Det viktigaste är att man vet att man blir sedd även om man inte ber om hjälpen så är det enormt mycket värt att bli erbjuden den. Hoppas också att allt vänder snart.


 2. Hej,

  Jag hoppas att du kan må bättre snart.
  Så fint att du blir bemött så väl och bra att du skriver!

  Kramar från Madonnan


  • Tack, vi är ju många som skrivit blogg genom både bra och dåliga tider. Jag skriver mest o mitt mörker just nu men är ändå övertygad om att det finns ljus längre fram. Kanske kan någon annan känna att just den personen inte är ensam. Kram


   • Ja, jag tror att kan hjälpa någon annan som läser och sen är det nog en slags bearbetning för en själv när man skriver ö h t.

    Ha en fin dag idag.


   • Jo det blir ett sätt att ventilera och när man satt ljus på spökena så bleknar de en aning. Kram


 3. Tyvärr är det lätt att upptäcka att det ”gått snett” när det är ”för sent”. Fast i praktiken är det aldrig försent att bromsa skillnaden är väl att det tar olika lång tid att komma tillbaka.

  Jag hamnade i en utmattningsdepression i kombination med ständig värk 2007 som hade legat och gnott i mig i säkert 4 år från och till. Ingen rolig sits alls men det bästa av allt trots denna misär var att jag reste mig stark och med nya ögon på livet även om det tog tid.

  KRAM

  http://stinasvardagsblogg.blogspot.se/Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: