h1

Vaken..

november 7, 2012

Som de flesta nätter ligger jag och vrider mig. Fått en tablett till så kanske kommer jag somna om.. Eller inte. Var igår vaken mellan 1-6 är ju inte så roligt. Men de är urgulliga här. Kommer in på sängkanten, pratar lite, kollar av ångesten och så. Denna natt bara vaken, ingen slitande svart klump.

Rumskamrat sover lugnt och stilla, finns en ro i det liknande vågor. Lugna stilla andetag.

Gårdagens fungerade, åt dåligt, inget smakade, kanske berodde det på nya medicinen. Petade iallafall i mig lite vid varje måltid.

Var ute en sväng, fick present att använda här av anhörig, tog en kort fika. Sedan var det kört… Räknade långsamt, andades i fyrkant mm mm innan jag stapplade in på avdelningen… ”jo vi brukar rekommendera någon mindre promenad i början…” morr! Min hjärna tror ju att den är frisk och funkar som vanligt iallafall för en stund. Lärdom, gå från folket och trafiken, andas.

Blev ganska många lugnande, för mig räknat alltså. För någon som är van är 3x5mg oxascand och 2×25 mg atarax ingenting men för mig är det.

Vågade också ta lite plats under kvällen och faktiskt tala om vad jag ville se… Som på alla sådana här ställen är det en hökmadam som lägger beslag på fjärrkontrollen och sedan frågar meddelst suckar ”tycker DU om det HÄR!?” På precis allt som inte hon gillar. Mmm Ja mycket! Svarade jag med ett leende. Några till vågade sig fram till sällskapsrummet..
🙂

Dags att sova nu.  Zzzzzznark från katten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: