h1

Lite nytt

augusti 9, 2012

Snart är semestern slut. Som för de flesta har det varit väldigt blött.. Men en del har ändå hunnits med, både fysiskt och psykiskt. Har läst några böcker, funderat på allt möjligt men framför allt relationer och hur jag själv är funtad. Det där sista vet jag väl fortfarande inte riktigt men har iallafall kommit på vissa saker som faktiskt varit jämt.

Utvecklingen senaste året har varit enorm, och precis som all förändring inte bara av godo. Men att backa är inte ett alternativ så då får man titta framåt istället och hur man vill ha det. Det känns just nu väldigt bra men klart att oron för gråa moln fortfarande finns kvar.

Är otroligt tacksam för alla som finns runt mig och är en del av mitt liv.

c

Annonser

3 kommentarer

  1. Förändring är aldrig lätt, men som du säger är det nödvändigt. Du har kommit en bra bit på väg, och på rätt väg är jag alldeles säker på.

    kramen


    • Tack snälla! Förändringar är aldrig helt enkla för man ser inte vart det landar. Man får åka med bäst det går. 🙂 kram!


  2. Åh kul o hitta dig här igen.. Har själv precis kommit tbx till bloggandet efter ha haft den avstängd. Kram gumsan! /(gamla puma77 på ab bloggen)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: